Harry Potter-podden

Avsnitt 38 - Filmsnack om Den Flammande Bägaren

November 23, 2020

I avsnitt 38 av Harry Potter-podden fortsätter vi på serien om det som många säkert älskar, men som inte är vår favoritdel i Harry Potter-universumet, nämligen filmerna.

Och nu, för att ingen skall bli ledsen eller kränkt. Älskar du filmen Harry Potter och den Flammande Bägaren och inte tycker om när någon pratar dåligt om den, lyssna då inte på detta avsnitt. För detta är Harry Potter-poddens längsta avsnitt någonsin, och det är från start till mål en genomgång av hur fruktansvärt komplett usel filmen är.

Manus är unikt dåligt, regin ännu sämre vilket gör att samtliga skådespelarinsatser (förutom två) är genuint usla. Filmen tar allt som är bra med boken och kastar i soptunnan för att istället försöka bli någon form av actionspektakel - och det funkar inte alls.

Så, en timme och 40 minuter Harry Potter-podden finns nu. Men kom inte å säg att vi inte varnade er...

== == ==

Vi finns på sociala medier och har en mail ni kan nå oss på. Vi har också en patreonsida där ni gärna får stötta oss om ni gillar vad vi gör. När tillräckligt många stöttar oss kommer vi också att börja göra avsnitt oftare, och för att ta del av dessa avsnitt behöver man vara patron.

- Facebook: Harry Potter-podden
- Instagram: @harrypotterpodden
- Mail: harrypotterpodden@gmail.com
- Patreon: Harry Potter-podden

Podbean App

Play this podcast on Podbean App