Harry Potter-podden

Avsnitt 32 - Mörkrets Herre Del 1: Origins of the Heir

August 17, 2020

I dagens avsnitt påbörjar vi en tvåavsnittsresa genom Voldemorts liv. Idag pratar vi om fanfilmen Voldemort: Origins of the Heir, och i nästa avsnitt kommer vi gå igenom Voldemorts liv i Rowlings originalberättelse.

Origins of the Heir är den italienskproducerade fanfilmen från 2018 som ni hittar på Youtube. Vi går igenom den från start till mål, vad vi tycker är bra, vad som är mindre bra och hur mycket vi gillar filmens tanke om fyra arvingar till Hogwarts grundare.

Ett tips är att se filmen innan ni lyssnar på detta avsnitt, för vi spoilar vad som händer i den. Det är 52 värda minuter tycker vi (precis som att vi hoppas att ni tycker att vårt avsnitt som också råkade bli 52 minuter långt är värt att lyssna på).

== == ==

Vi finns på sociala medier och har en mail ni kan nå oss på. Vi har också en patreonsida där ni gärna får stötta oss om ni gillar vad vi gör. När tillräckligt många stöttar oss kommer vi också att börja göra avsnitt oftare, och för att ta del av dessa avsnitt behöver man vara patron.

- Facebook: Harry Potter-podden
- Instagram: @harrypotterpodden
- Mail: harrypotterpodden@gmail.com
- Patreon: Harry Potter-podden

Play this podcast on Podbean App